Pašlaik ēterā

16.30 līdz 17.00
Svētdiena, februāris 5

NACIONĀLAS VĒRTĪBAS NACIONĀLAJĀ KANĀLĀ

• Labrīt, Latvija! tiešraide
  • Pamatne Eiro
  • Kilograms kultūras
  • pamatne 3
  • Eirovizija
  • pamatne 11
  • pamatne4
  • LTV-tiesraides-interneta
  • pamatne
  • Videoieraksti
  • ltv7
  • pamatne3
  • LTV

VIEDOKĻI. JAUTĀJUMI. ATBILDES.

Forums.jpg

Godātie skatītāji, šī ir brīva vieta jūsu viedokļiem!
Gaidām jūsu idejas, ierosinājumus, ieteikumus un pārdomas par LTV raidījumiem. Ik dienu ar prieku uzklausīsim jūsu domas, iespēju robežās sniedzot atbildes uz jūs interesējošajiem jautājumiem!
(Necenzētie, nekorektie, aizskarošie, kā arī jebkādu komercreklāmu ietverošie komentāri tiks dzēsti.)

Komentāri (100)

• 2Kuku [03.02.2012, 14:44]
    Foruma sadalju ltv nonjema speciali, lai taisnibai nebutu jaskatas acis.
  • kuku [02.02.2012, 20:14]
    kur palikusi foruma sadlja, kapec esat to noslepussi?
  • Paula-jauta ltv1? [02.02.2012, 18:01]
    Kapec ''Goda lietu'' nevar redzet interneta?-LTV1 Arhiva,ja butu sada iespeja,tad visi,kuri miil so serialu varetu to skatities arhiva un to nevajadzetu radit katru gadu etera,bet ta ka sadas iespejas nav,tad ari man ir skaidrs , kapec fani ir tik samulsusi,un nezina -vai bus-vai nebus ''Goda lieta''-jo tas tacu ir vinu miilakais serials. Ari Administratori neko neatbild-sak jau likties,ka ari ltv1 neko nevelas par to dzirdet. Fui ta tacu nedrikst,ja skatitaju ir daudz,un atsauksmes labas,tad mans ieteikums butu to -paradit . fani velas to zinat??????????
  • Piekrītu. [01.02.2012, 18:45]
    Piekrītu par diktoram Arnim Blodunam izteikto aizrādijumu. Šis žurnālists nereti pārtrauc sarunu ar saviem kommentāriem , atstājot sarunas biedru apmulsušu bet skatītājam grūti uztvert dialogu. Ļoti nepatīkams priekšstats par šo vīrieti.
  • Eriks. [01.02.2012, 11:38]
    Ohohoooo!!!Tas tik ir konflikts,luk ta tik ir ista fnosana par savu milako serialu! Beidzot LTV1 sava etera ir paradijusi tadu serialu,kura del ta fani ir ta sdumpojusies un aizvainoti!!!!!!!!!!! Malaci luk ta ir ista fanosana!!!!!!!!!! Un LTV1,nu pazelojiet tos cilvecinus,kuri tiesam velas redzet atkal so serialu,man personigi sis serials nevisai,bet es saprotu un zinu,ka butu man ja es veletos redzet,to kas ma loti patik-un to neraditu!
  • Bļodon! [01.02.2012, 07:51]
    Kad Jus beidzot iemacisities turet muti un klausities? Kur tik neprofesionali vispar var intervet cilvekus! Jus esat pilnigi nepiemerots zurnalista amatam. Ceru, ka driza nakotne Jums atradis aizstajeju.
  • Niknais. [31.01.2012, 23:08]
    Zini ko!-Ej tu...................................................................................................................................................................................
  • Jana [31.01.2012, 21:24]
    Nabadziņi. Kā tik ļaudis neuzbudinās. Nu īdat, īdat, vai man žēl.
  • Ari man patik Goda lieta. [31.01.2012, 18:30]
    Es piekritu,ja goda lietu tuvakaja laika neradis,tad neapmierinato un dusmigo si seriala fanu bus aizvien vairak?!
  • ISABELLE FLORENT(velamies atkal ''Goda lietu''!%) [31.01.2012, 11:51]
    Loti gribam redzet atkal-tadel idam,kas tev par dalu.Nepatik neskaties.OK! Man un redzu ari citem patik sis serials! man piemeram loti loti nepatik vacu serials''Milas viesulis''-es to neskatos,bet''GODA LIETA''-tas tik ir serials!!!! 100%SUPEIGS@!
  1. 1-10
  2. 11-20
  3. 21-30
  4. 31-40
  5. 41-50
  6. 51-60
  7. 61-70
  8. 71-80
  9. 81-90
  10. 91-100
Cube – web dizains un izstrāde